loader
Vitorlás tábor a Lupán

Vitorlás tábor a Lupán

Ma indult el az öt napos vitorlás, napközis tábor a Lupa-tavi vitorlás bázison. 7 éves kortól 90 éves korig mindenkinek igényeinek megfelelően hajóosztályt tudnak biztosítani. 

Aki egyedül szeretne vitorlázni, lasert -gyerekeknek optimistet-, akik párban szeretnének vitorlázni, azoknak a 420-as vagy 470-es hajóosztályt javasolják. Bérlésen, bérletes rendszer kiépítésén is gondolkodnak a szervezők, és a közeli iskolák tanulóinak, osztályoknak, családoknak is szeretnék kedvezményekkel elérhetővé tenni a sportot.

A jelentkezéseteket várják a 06/20/544-9261-es telefonszámon, vagy az andras.gerstenkorn@gmail.com címen. Hamarosan online regisztrációra is lesz lehetőség, ahol további vitorlázási konstrukciók is elérhetők lesznek. A nyár végével a vitorlázás tovább folytatódik, amíg az időjárás megengedi. A mikulásos, karácsonyi, újévi és farsangi vitorlázáson túl 2021 márciustól újra vízre száll a teljes flotta. Tehetségeknek továbblépési, gyakorlási lehetőséget és egyéni edzéstervet állítanak össze.

Cél, hogy egy saját Budakalász Vitorlás Egyesületet hozzanak létre. Háziversenyek, cégek közösségépítő rendezvényeinek szervezését is szívesen vállalják, ahol a főszerep a vízé, a szélé és a vitorlázásé.

A tábor oktatója Gernstenkor András lesz.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok