loader
Veszprémi győzelem Budakalászon!

Veszprémi győzelem Budakalászon!

Fölényesen győzött a Telekom Veszprém csapata a múlt héten Budakalászon. Hazai pályán játszotta a felnőtt férfi NB I-es  mérkőzését a Budakalász Kézilabda Zrt. A csapat megfeszített tempóban játsza a mérkőzéseket az elmúlt időszakban idegenben és itthon is.  Az október elején játszott rangadón az első félidőben jól játszott a világszínvonalú csapat ellen a Budakalász, a második félidőre viszont elfogyott a hazaiak ereje. A mérkőzés végeredménye, Budakalász Kézilabda Zrt. – Telekom Veszprém 24-41.

"Komolyan vettük a mai mérkőzést, a mi részünkről minden rendben volt. Jó volt a védelem és ebből kontratámadásokat tudtunk végezni. Nem az a lényeg, hogy mennyivel nyert a csapatunk, hanem az, hogy milyen érzésekkel játszunk és mérkőzés végén milyen érzéssel tudjuk elhagyni a pályát."  - ezt nyilatkozta a mérkőzés után a Telekom Veszprém vezetőedzője, David Davis.

A mérkőzést követően a budakalászi vezetőedző, Forgács Gyula így értékelte csapatát. "Még érezhető a játékosokon az Egerben elszenvedett vereség, ez sokat kivett belőlünk. Jelenlegi állapotunkban ennyi volt bennünk. Tisztességesen küdöttünk, kijött a játék során a két cspat közti különbség. Nincs bennünk csalódottság." 

Mozgalmas, nehéz időszakon van túl a Veszprém is, akiknek a mostani győzelem fontos volt a következő mérkőzésekhez. Rogerio Moraes Ferreira így nyilatkozott a sajtótájékoztatón: "Úgy érzem fontos győzelmet szereztünk ezen a mérkőzésen, hogy visszaszereztük azt a magabiztosságot, amit az elmúlt időben elvesztettünk. A magyar bajnokság egy jó és nagyon szoros versenysorozat, ami nagyon fontos a játékosoknak is. Ahogy a vezetőedző is elmondta, agresszívan kezdtünk a védelemben és a támadásban is, jól értékesítettük  a helyzetet. Az utóbbi két hétben nem végeztünk jó munkát. Most boldogok vagyunk egy kis időre. Holnaptól folytatjuk a munkát."

Jó ügyet is szolgált a Telekom Veszprém elleni mérkőzés, a játékosok aláírták egyedi mezüket, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a mellrák elleni küzdelem és a megelőző vizsgálatok fontosságára. mindkét csapat aláírta a különleges mezt, amit árverésre bocsátanak majd, mezért befolyó összeget pedig teljes egészében a Magyar Rákellenes Ligának ajánlja fel a Budakalászi Kézilabda Zrt..

Kép forrása: https://www.facebook.com/budakalaszfkc

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok