loader
Több győzelemre van szükség a bennmaradás érdekében

Több győzelemre van szükség a bennmaradás érdekében

Tovább nőtt a kiesőhelyen álló Budakalász hátránya, miután a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján egy góllal kikapott a Gyöngyös csapatától, a tabellán előtte álló Orosháza viszont legyőzte az Egert.

Jelenleg a Mezőkövesd és az Orosháza 9 ponttal a Budakalász 5 ponttal áll a tabellán. Ha az egyiket megtudná előzni a városi alakulat, akkor maradhatna az első osztályban.

 A Mezőkövesd utolsó bajnoki mérkőzésén a Veszprémet fogadta, ahol 20 góllal győztek a bakonyiak. Pénteken az ötödik Ferencváros otthonába látogatnak, de ők még egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

 Az Orosháza a szombati fordulóban 6 góllal verte az egrieket így utolérte a Mezőkövesdet. Még közel 10 forduló van hátra, de az mindenképp izgalmas, hogy az utolsó fordulóban a Békés megyei gárdát fogadja a Budakalász kézilabda csapata, ami könnyen lehet, hogy a bennmaradásról dönthet. Addig viszont el kell kezdeni gyűjteni a pontokat, hogy versenyben legyünk a riválisokkal szemben.

 

Ma este a Veszprém otthonába látogat a csapat, ahol a tisztes helytállás a cél. Szombaton a 10. helyezett Dabas ellen viszont fontos, hogy ponttal vagy pontokkal térjünk haza, hogy életben tarthassuk az első osztályú reményeinket.

 

 

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok