loader
Telekom Veszprém – CYEB Budakalász 36:17

Telekom Veszprém – CYEB Budakalász 36:17

Idegenben a Telekom Veszprém ellen lépett pályára február 12-én, a CYEB Budakalász. Túlélésre játszott a veszprémi helyszínen a budakalászi csapat, mert amúgy is sok a sérült a kék mezesek között. A heves mérkőzésen nem hiányoztak a hétméteresek sem, amiket 3/2 ill. 2/2 arányban lőttek a játékosok.
Kiállítás mindkét oldalon 6 – 6 perc volt.

Forgács Gyula, a CYEB Budakalász vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés után: „Gratulálok a Veszprémnek. Egyértelmű volt, hogy ez egy sima győzelem lesz nekik. Mi ezt a meccset túl akartuk élni, hogy ne legyen több sérültünk, mert abból már sok van. Próbáltam a fiatal játékosoknak szerepet adni, hogy játsszanak. Nehéz volt, hogy nem volt balkezes átlövőnk. Szerettük volna a beálló körüli játékot erőltetni, ez működött is. Hibáztunk azért onnan is, ami nem fér bele sajnos egy ilyen csapat ellen.”

Tóth Ádám budakalászi játékos a mérkőzést követő sajtótájékoztatón azt mondta: „Gyakorlásnak jó volt, és mindig élmény Veszprémben jászani. Nekünk más céljaink vannak, mint a Veszprémnek, de arra jó volt a mai találkozó, hogy a kisebb játékelemeket gyakorolni tudjuk.”

Legközelebb, február 23-án, 18 órától a Budakalászi Sportcsarnokban drukkolhatunk a hazai kézilabda csapatnak, amikor a Mezőkövesd KC - val mérkőznek meg! Hajrá Kalász!

 

Forrás: /www.facebook.com/budakalaszfkc/

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok