loader
Megállapodást kötött a Dunakanyar SE a Ferencvárosi Torna Club-bal

Megállapodást kötött a Dunakanyar SE a Ferencvárosi Torna Club-bal

Fontos mérföldkő volt a Dunakanyar SE életében a tegnapi nap. A legnagyobb szentendrei labdarúgó utánpótlás egyesület ünnepélyes ceremónia keretében régiós kiemelt partneri együttműködési megállapodást kötött a Ferencvárosi Torna Club-bal.


A rendezvényt a Dunakanyar SE társelnöke, Egervári Zsolt nyitotta meg és megemlítette személyes kötődését a Ferencvárosi Torna Clubbal. Beszélt továbbá arról, hogy ezzel a megállapodással a Szentendrén és a régióban focizó gyerekek számára komoly lehetőség nyílik. Ezek után Nagy László, a Dunakanyar SE elnöke kinyilvánította, hogy az egyesület irányítását a három és fél hónapja irányító vezetőség egyik stratégiai célkitűzése valósult meg azzal, hogy az ország legnépszerűbb labdarúgó egyesületének utánpótlásával nagyon szoros együttműködési megállapodást sikerült tető alá hozni. Meggyőződése szerint az együttműködés mindkét fél számára nagyon hasznos lesz, és elmondta azt is, hogy nagy büszkeséggel tölti el, hogy a Ferencváros ilyen potenciált lát a Dunakanyar SE-ben.

Az FTC részéről az 1990-es években a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott együttes tagja, Szűcs Mihály arról beszélt, hogy ez a megállapodás óriási lehetőséget jelent a környéken élő gyerekeknek. AZ FTC társadalmi kapcsolatokért felelős vezetője azt is elmondta, hogy tartalommal kívánják megtölteni az együttműködést melynek rövid időn belül látható jelei lesznek.

Végül Kiss-Baranyi Sándor az FTC utánpótlás szakmai vezetője a gyerekekhez szólva felhívta a figyelmet arra, hogy a labdarúgás egy játék, melyet a pályán minden pillanatban élvezni kell. Kiemelte a nevelés fontosságát, valamint azt is, hogy ezzel az együttműködéssel mindkét fél, de reményei szerint a jelen lévő gyerekek nyernek majd.

Ezek után a vezetők a Szentendre Önkormányzat képviselőjével, Pál Gáborral együtt és a sajtó képviselőivel egy kötetlen beszélgetésen vettek részt, miközben a futballpályán a Fradi és a Dunakanyar SE két korosztályos csapata egy 2x35 perces jó hangulatú bemutató mérkőzést játszott. 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok