loader
Kézilabda - Magyar Kupa V. forduló

Kézilabda - Magyar Kupa V. forduló

Szerdán játszották a Kézilabda Magyar Kupa V. fordulóját. A CYEB Budakalász ezúttal a Balatonfüredi KSE csapatát fogadta a városi sportcsarnokban. A mérkőzés végeredménye CYEB Budakalász - Balatonfüredi KSE 23-33.

 

A mérkőzés előtt a budakalászi edző így nayilatkozott - "Próbálunk mindent megtenni a tovább jutásért de közben a hétvégi bajnoki meccset is szem előtt kell tartanunk. Úgyhogy nem lesz könnyű dolgunk, ráadásul a Balatonfüred az egyértelmű esélyese a mérkőzésnek." - mondta Forgács Gyula.

Felkészült a CYEB Budakalász által játszott nyitott védekezésre a Balatonfüredi KSE, aki ellen szerdán lépetek hazai közönség előtt pályára a kék mezes budakalásziak. A Magyar Kupa V. fordulóját játszották a városi sportcsarnokban a héten. 

Nem a győzelem volt a célja a Budakalásznak, ezen a rangadón, amivel a hétvégi Dabas elleni mérkőzésre készültek fel. Forgács Gyula vezetőedző szerint a 33 kapott gólt azért nehéz elviselni, a 23 dobottal szemben. 

A legfontosabb, hogy az NBI. férfi felnőtt-alapszakaszban stabil helyen zárjon a CYEB Budakalász, amihez fontos lesz a hétvégén idegenben játszott Dabas elleni mérkőzés.

 

Kép forrása: www.facebook.com/budakalaszfkc

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok