loader
Kézilabda - Egy gólos vereség hazai pályán

Kézilabda - Egy gólos vereség hazai pályán

Egy góllal kapott ki hazai pályán a Budakalász Kézilabda Zrt. szombaton, az Eger elleni küzdelemben. Szoros volt a mérkőzés, többször volt több gólos előnye a budakalásziaknak a végén, a szerencse mégis, a vendégcsapat oldalára állt. A meccs végeredménye, Budakalász Kézilabda Zrt.  – SBS Eger 24-25. További részletek a hétfő este 19 órakor kezdődő híradóban, részletes összefoglaló kedden, a Félidő című magazinműsorban 19 óra 20 perctől.

Egy góllal kapott ki 2 másodperccel a vége előtt a Budakalász Kézilabda Zrt. hazai pályán az Egertől, az NBI. felnőtt férfi Kézilabda bajnokság tavaszi fordulójában. A szombati mérkőzésen kiélezett volt a küzdelem, többször változott a vezető szerep a meccsen, jól lehetett látni, hogy mindkét csapat győzni ment ki a pályára, ahogy ez a mérkőzést követő sajtótájékoztatón is elhangzott. A védekezésre helyezte a hangsúlyt az Eger, de a támadásban is feljöttek a vendégjátékosok a meccs végére, ahol sok múlott a végjátékon. 

Az utolsó pillanatig küzdöttek a kalászi játékosok, akik vezetőedzőjük elmondása szerint drága árat fizettek a fejlődésért. Bár közel kerültek a kieséshez, tovább küzdenek a budakalásziak, akinek legközelebb hazai pályán, március 21-én szurkolhatunk.

Kép forrása: www.facebook.com/budakalaszfkc

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok