loader
Jégdiszkó és gesztenyesütés a Jégpályák Éjszakáján

Jégdiszkó és gesztenyesütés a Jégpályák Éjszakáján

Második alkalommal csatlakozott a Budakalászi Műjégpálya az országos Jégpályák Éjszakája rendezvénysorozathoz. Most is több százan részt vettek az eseményen, a kalászi pályát egészen hajnali kettőig karistolták a korcsolyázók.

Január 24-e a magyar jégkorong hivatalos születésnapja, ugyanis 91 éve, 1927-ben ezen a napon lépett be a magyar szövetség a nemzetközi szervezetbe. A Magyar Jégkorong Szövetség ezért 2016-ban úgy döntött, hogy az évforduló jó alkalom egy hagyományteremtő, országos rendezvény elindítására. A korábbi Jégpályák Éjszakája programok sikerén felbuzdulva, 2018-ban is számos jégpálya csatlakozott az eseményhez.

Budakalászon este 7-től hajnal 2-ig hasították a jeget a korcsolyázók. A program különlegessége volt a jégdiszkó, ahol szólt mindenféle műfajú retró- és mai tánczene, ami a korcsolyaél alá való. Így minden korosztály kedvére gyakorolhatta a jégtánc legváltozatosabb gyakorlatait. A legtöbben családjuk vagy barátaik társaságában érkeztek az eseményre. A Budakalászi Jégpálya azonban sokaknak már jól ismert programhelyszín volt, hiszen gyakran töltik itt a hétvégéjüket a városban és a környéken élők.

A pályát továbbra is használja a város jégkorong csapata, a Vidra SE, így Közönségjéggel hétköznap délután 2 és este 7 óra között, hétvégén délelőtt 10 és este 8 óra között várják a téli sport kedvelőit.

 

Kép: kozosjeg.hu

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok