loader
Horgászverseny - 16 kilogramm halt fogott az I. helyezett

Horgászverseny - 16 kilogramm halt fogott az I. helyezett

Úszó vagy fenekező? Horgász berkekben fontos ez a kérdés, főleg akkor, ha a versenyről van szó. Több évtizedes hagyománya van az Óbuda-Kalász Horgászegyesület versenyének, amit múlt szombaton rendeztek meg az Omszk-tavon. 5-8 méteres különbséggel foglalták el helyüket a sorsolás után a horgászok, akiknek a versenyében jelentős szerepet játszik a szerencse - mondta az egyesület vezetője, Horváth István.

Több visszatérő versenyző látogatott el a horgászversenyre az Omszk –tóhoz. Van, aki kifejezetten csak erre az alkalomra érkezik Budakalászra minden évben. Egész évben gondosan odafigyel az egyesület a tó halállományára és szinte havonta telepítik a friss egyedeket az állóvízbe. Tavaly és idén is 16 kilogramm pontyot fogott az első helyezett. 

Kora délután ért véget a horgászverseny, ahol Nagy Sándoré lett az idei aranyérem. Mellette több fiatal horgász is kipróbálta magát versenykörülmények között, idén 7 gyermek indult az őszi versenyen. Megérdemelten ültek le a közös ebédhez a versenytársak, akik a nap élményeit osztották meg egymással. Horgászverseny tavasszal, haltelepítés már a jövő hónapban lesz az egyesületnek köszönhetően az Omszk-tavon.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok