loader
Először játszott az idei szezonban hazai pályán a Cyeb Budakalász!

Először játszott az idei szezonban hazai pályán a Cyeb Budakalász!

Fordulatos játékot láthatott a közönség a hétvégén, a Cyeb Budakalász és a Telekom Veszprém csapatatától a Kalászi Sportcsarnokban. Az első félidőben a hazaiak jól állták a sarat a listavezetővel szemben, vezettek a kalásziak, miközben a lelkes közönség is mint egy plusz csapattag bíztatta őket. A Veszprém első támadása gólt ért, de a budakalásziak sem vártak sokáig az első találat megszerzésével.

A második félidőben egyértelműen a Telekom Veszprém csapata vette át az irányítást, ahol számos számos gól született mindkét együttes részéről. Ljubomir Vranjes a Telekom Veszprém vezetőedzője a sajtótájékoztatón elmondta: "Nagyon jó volt ez a mérkőzés. Nagyon jó volt felmérni, hogy mennyit fejlődik ez a liga. Nagyon keményen megfelelő hozzáállás játszanak a tagok, így tett ma a Budakalász csapata is a mai találkozón. A védekezés agresszivitásával volt probléma, még az első félidőben. A második félidőben keményebb, agresszívebb volt a védekezés, ami abból is látható volt, hogy sok indításból tudtunk gólt szerezni. Ezzel növeltük előnyünket. A mérkőzés végére kialakult különbséggel mindenképpen boldogok lehetünk. Egy hét van még hátra, hogy befejezzük a felkészülést a Bajnokok Ligája meccsünkig. Köszönöm a csapatoknak a játékot." 

Gratulált a Veszprémnek a sajtótájékozatón a Cyeb Budakalász vezetőedzője, aki stábunknak külön is mesélt a mérkőzés eseményeiről. "Az első félidőben végig egyenrangú partnerek voltunk, jól tartottuk magunkat. Szünet után a tízperces rövidzárlatunk meghatározta az eredmény alakulását, de összességében elégedett vagyok."

Sajtótájékoztatón osztotta meg a mérkőzéssel kapcsolatos élényeit tapasztalatait a Telekom Veszprém játékosa Manuel Strike. "Az első félidőben nem volt igazi a védekezésünk. Kevesebb gólt tudtunk szerezni, a második félidőben ez megváltozott. Jobbá vált a védekezés sok indításgólt tudtunk szerezni, ezzel növeltük az előnyünket. Úgy érzem, ez az az út, amin járni kell. Jó védekezésből lehet jó gólokat szerezni. És köszönöm a szurkolóknak a mai hangulatot!"

Cyeb Budakalász –Telekom Veszprém 27 – 38 a szombati meccs végeredménye! A szezon első két mérkőzése után szeptember 15-én idegenben folytatja szereplését a budakalászi csapat, amikor a Mezőkövesdi Kc ellen lépnek pályára a kék sárga mezes fiúk.

 

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok