loader
Döntetlent játszott hazai pályán a CYEB Budakalász!

Döntetlent játszott hazai pályán a CYEB Budakalász!

Döntetlent játszott szombaton, hazai pályán a CYEB Budakalász csapata a Mezőkövesdi KC ellen. Az NB I. felnőtt férfi alapszakaszban a továbbjutáshoz mindkét csapatnak fontos volt a budakalászi mérkőzés. Fej-fej mellett küzdöttek a játékosok, néhány gól előnnyel vezették felváltva a mérkőzést a hazai és a vendégjátékosok. A mérkőzés végeredménye CYEB Budakalász - Mezőkövesdi KC 25-25.

"Még mindig több sérüléssel küzdünk, de vannak visszatérő hibák is, amiket le kell küzdenünk" -nyiltakoztata Forgács Gyula a CYEB Budakalász vezetőedzője, a meccs utáni sajtótájékoztatón. Az edző hozzátette -"Harcolunk tovább! Sok múlik a fegyelmezettségen is. Fel kell ismerni a szituációkat az eredményekhez."

"Nem volt gond a hozzáállással"  - mondta Dávid Máté a Mezőkövesdi KC játékosa a mérkőzés után, aki hozzátette, hogy jó volt a felkészülés, egész héten edzettek a szombati meccsre. 

A Mol-Pick Szeged vezeti a tabellát 38 ponttal. Jelenleg a CYEB Budakalász a 13. helyen áll, a szezon utolsó hazai mérkőzése előtt, amit március 9-én, 18 órától vívnak a HE-DO B. Braun Gyöngyös ellen. Hajrá Kalász!

 Fotó:www.facebook.com/budakalaszfkc

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok