loader
CYEB Budakalász nem sikerült a győzelem a Csurgói KK ellen

CYEB Budakalász nem sikerült a győzelem a Csurgói KK ellen

Több kézilabda mérkőzést is játszottak szombaton, az NB I-es felnőt - férfi alapszakaszban. A Budakalászi Sportcsarnokban a CYEB Budakalász a Csurgói KK csapatát fogadta. A hazaiak a 10., míg a csurgói játékosok a 3. helyet foglalták el a tabellán. Nem egyenletes játékot láthatott a közönség szombaton, amikor az első félidőben mindkét csapat jóbban teljesített. Mozgalmas jeleneteknek lehettek tanúi a szurkolók. A második félidőre a budakalásziak nem találták az összhangot, kevés gól született, ami rányomta a bélyegét a mérkőzés végeredményére is.

Nem volt elégedett csapatával a CYEB Budakalász vezetőedzője, aki a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón is csak röviden nyilatkozott. Mindig más szemmel látják a játékosok a mérkőzést, akik ismerik a felkészülés mozzanatait és tudják, hogy melyik csapat ellen milyen támadással védekezéssel készülnek. Nem hozta az előre megbeszélt formát a Csurgó ellen a Budakalász, a hazai játékos, Koncz András így értékelte csapatának játékát. 

A mérkőzés végeredménye CYEB Budakalász – Csurgói KK 22-24. A győzelemért járó 2 pontot így a vendégek szerezték meg. Legközelebb Komlóra utaznak a budakalászi játékosok, míg a következő hatai mérkőzést, november 28-án a DVTK Eger ellen vívj a majd a hazai csapat.

 

Kép forrása: internet

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok