loader
Cyeb Budakalász – Elkezdődött a felkészülés

Cyeb Budakalász – Elkezdődött a felkészülés

Elkezdte az őszi idényre a felkészülést, a Cyeb Budakalász Férfi Kézilabda Club felnőtt csapata. Tegnap edzett először együtt, az új játékosokkal kiegészült csapat. Az edzőt, Forgács Gyulát kérdeztük az idei tervekről.

Focival melegítettek az első edzésen a Cyeb Budakalász játékosai. A csapat tegnap kezdte meg a felkészülést az őszi idényre. A klubhoz új játékosok is érkeztek, akik most edzenek először együtt a budakalásziakkal. A felnőtt, NBI-es csapat vezetőedzője elmondta, fontos szempont volt az új játékosok kiválasztásánál, hogy fiatal, magyar kézilabdázók legyenek. Elszántan állnak neki az előttük álló feladatnak a csapat új játékosai. Mint kiderült a most érkező játékosok és a régi csapattagok, már korábbról is ismerték egymást. Nem lesz könnyű az ősszel induló idény, amikor a védekezésre kell jobban fókuszálnia a csapatnak. 

Szeptember másodikán indul az NBI-es bajnokság új idénye.   Az alapszakasz utolsó fordulóját május 19-én rendezik. A férfi NB I mezőnye: MOL-Pick Szeged, Telekom Veszprém, Grundfos Tatabánya KC, Balatonfüredi KSE, Sport36-Komló, Csurgói KK, CYEB Budakalász, Dabas KC, Eger SBS Eszterházy, Ceglédi KKSE, B.Braun Gyöngyös, Ferencvárosi TC, Mezőkövesdi KC, Vecsés SE.

Kép forrása:cyeb

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok