loader
Bokszünnep lesz pénteken a városban

Bokszünnep lesz pénteken a városban

Budakalászon, a Kalászi Sportcsarnokban rendezik az év első profi ökölvívó gáláját. A Szellő Imre és Denis Grachev közötti főmérkőzés mellett több remek meccs is lesz az este folyamán, így kesztyűt húz Bacskai Balázs, Egedi "Ewing" Renátó és ifjabb Berki Ferenc is.

Meglehetősen ütős programmal indul a 2018-as év a helyi sportcsarnokban. Az Erdei Zsoltot profi karrierje során egyedüliként legyőző, akkor még orosz, azóta már amerikai Denis Grachev tesz látogatást városunkba, ahol a WBO cirkálósúlyú interkontinentális bajnoka, Szellő Imre lesz az ellenfele. 

De ahogy a magyar profi istálló gáláira kilátogatók már megszokhatták, nemcsak a főmeccsért érdemes kilátogatni a sporteseményre: már a felvezető programban is rendre izgalmas, remek színvonalú mérkőzéseket láthatnak a szurkolók.

Szorítóba lép a volt amatőr Európa-bajnok, korosztályos vb-bronzérmes, a profik között veretlen középsúlyú magyar bajnok, Bacskai Balázs, akiről most már nem kell leírnunk, hogy újonc a profik között, hiszen tavaly fél év alatt letudott négy, korántsem könnyű meccset, idén pedig jöhetnek a nagyobb feladatok. Budakalászon az afrikai Meshack Mwankemwa lesz az ellenfele, aki ellen egy kemény nyolchetes edzésprogrammal készül Benji.

Az eseményen a kötelek közé lép még a WBO nagyközépsúlyú interkontinentális bajnoka is, a szerbiai születésű német Shefat Isufi és a török Ünsal Arik is.

 

Forrás: origo

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok