loader
BMSE – Komoly célkitűzések az őszi foci bajnokságra

BMSE – Komoly célkitűzések az őszi foci bajnokságra

Komoly tervei vannak a Budakalászi Munkás Sport Egyesület vezetőinek a következő futball idényre. Több korosztályban is feljebb szeretnének jutni a bajnokságban, de nagy hangsúlyt fektetnek továbbra is az utánpótlásnevelésre.

Tizedik éve tartanak focitáborokat a nagy múltra visszatekintő egyesületnél, a BMSÉ-nél. Az elmúlt szezonban is szép eredményeket  hozott a városnak a futball klub, de az egyesület elnöke szerint még mindig van hová fejlődni. Az idei nyár is focitáborokkal kezdődött az egyesületnél. Sárosi Tibor, az egyesület elnöke elmondta, hogy az eredmények mellett a legnagynogyabb hangsúlyt az utánpótlás nevelés kapja a klubnál. Sárosi Tibor hozzátette a legnagyobb cél a foci, tömegsportként való terjesztése, megszeretettetése. 

A következő idényre fontos célokat tűztek ki maguk elé a klub vezetői. Néhány hét múlva kezdődik a felkészülési időszak a sportegyesületnél. A felnőttek augusztus elején kezdik az edzéseket, míg a fiatalabb korcsoportoknál az augusztus végi táborral indul be az őszi szezon.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok