loader
A Jászfényszaru nyerte a strandlabdarúgó-bajnokságot Budakalászon

A Jászfényszaru nyerte a strandlabdarúgó-bajnokságot Budakalászon

A tavalyi ezüstérmes Goldwin Pluss Jászfényszaru nyerte a strandlabdarúgó-bajnokságot, miután a vasárnapi döntőben 3-2-re legyőzte a címvédő Grep ESC Gyöngyös csapatát. - Írta az MTI.

 A nyolccsapatos bajnokságot ebben az évben már nem az MLSZ, hanem a Magyar Strandlabdarúgás Menedzsment Nonprofit Kft. (MSMN) bonyolította le, a háromfelvonásos küzdelmeknek - így a kétnapos hétvégi rájátszását is - a budakalászi Lupa Beach adott otthont. 
    A bronzmérkőzésen a többek között a Ferencváros korábbi nagypályás válogatott balhátvédjét, Keller Józsefet is szerepeltető Bodon Péter FC fordulatos találkozón 6-4-re legyőzte a Lupa Beach Football Factort.
    A bajnokság legjobb játékosának Rutai Balázst (Jászfényszaru), a legjobb kapusának az ukrán Vitalij Szidorenkót (Bodon Péter FC) választották meg, a gólkirály az alapszakaszban a német Oliver Romring (Újhartyán VSE), a rájátszásban Szentes-Bíró Tamás (Jászfényszaru) lett. A rájátszás legszebb góljának járó elismerést Fekete Viktor (Jászfényszaru) vehette át.    
    A bajnokság végeredménye:
1. Goldwin Pluss Jászfényszaru
2. Grep ESC Gyöngyös
3. Bodon Péter FC
4. Lupa Beach Football Factor

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok