loader
Pályaorientációsnap a Kalász Suliban!

Pályaorientációsnap a Kalász Suliban!

Pályaorientációsnappal könnyítette meg hétfőn a diákok iskolaválasztását a Kalász Suli. Visszatértek az intézménybe az egykori tanulók, hogy tapasztalataikkal segítsék a pályaválasztás előtt álló társaikat.

Szülői tájékoztatók, középiskolai bemutatkozások, több fórumon nyújtott ismereteket a Kalász Suli a közelmúltban a családoknak. Számos lehetőséget kínál a térség a továbbtanulás előtt álló fiataloknak, akiket egykori diáktársaik tapasztalataikkal segítettek hétfőn a Kalász Suliban, hogy könnyebb legyen a választás. Második alakalommal kínált tapasztalat cserére lehetőséget jelenlegi és egykori diákjainak a budakalászi iskola, amikor egy kicsit más szemszögből láthattak rá a középoktatási intézményekre a leendő diákok. 

Szívesen meséltek jelenlegi iskolájukról hétfőn délelőtt a Kalász Suli egykori diákjai a nyolcadikosoknak. A jövőre nézve, konkrét elképzelése van már több fiatalnak. Van, aki mérnök, vagy statikus szeretne lenni. Fontosnak tartják a Pályaorientációsnapot az iskola jelenlegi diákjai, akik hasznos információkat kaptak, felsőbb éves társaiktól.  

Meghatározó határidők következnek a nyolcadikosoknak a közeljövőben. Hamarosan a központi írásbeli felvételire kell majd jelentkezniük. A félévi bizonyítvány kézhezvételét követően további dátumokra is oda kell figyelniük a diákoknak, a sikeres továbbtanulás érdekében.

Kép forrása: www.facebook.com/KalaszSuliAltalanosIskola

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok