loader
Iskolába csalogat a Szentistvántelepi Iskola is

Iskolába csalogat a Szentistvántelepi Iskola is

Az intézmény már tavaly novemberben elindította programsorozatát. Akkor az iskolaérettségről az óvoda és iskola közti átmenetről is beszélgettek kötetlenül a szülőkkel egy teadélután keretében. Februártól azonban már a gyerekeket is várják az iskolába.

Február 15-én szombaton 9-12 óra között „Kalandozás az iskolában” címmel rendeznek foglalkozást a leendő első osztályosoknak és szüleiknek. A játék alatt a suli dolgozóit és termeit is megismerhetik majd.

Március 7-én kézművesfoglalkozás lesz 17 órától. A találkozón a leendő elsős tanítónénikkel lehet közösen ügyeskedni. Az elkészített műveket pedig mindenki hazaviheti majd emlékbe.

Március 14-n szintén 17 órától idegen nyelvi foglalkozáson vehetnek részt a gyerekek. Az iskolában ugyanis már első osztálytól lehetőség van nyelvet tanulni. Az angol és a német közül lehet választani.

Március 20-án 8-10 óráig nyílt órát lesznek. Az érdeklődő szülők és gyermekeik a leendő tanító nénik osztályában vehetnek részt egy tanórán. Az óra után az iskolával, beiratkozással kapcsolatos kérdéseikkel megkereshetik az iskola igazgatóját.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok