loader
X. Városnap

X. Városnap

Városnapi ünnepséget tartottak múlt héten, tizedik alkalommal Budakalászon. Minden érdeklődő kortól függetlenül megtalálta a neki tetsző programokat. Színpadi előadások, kézműves foglalkozások és számos élményszerzési lehetőség várt mindenkit, a Faluház udvarán.

A tizedik városnapi rendezvény, a 9 éve városi rangot kapott Budakalászon. A Faluház udvarán ünnepeltek 10 éve is a kalásziak, a nulladik alkalommal, amikor már tudták, hogy 2009-ben már egy város lakói lesznek. Azóta minden évben színes, izgalmas színpadi és más kiegészítő programok váltják egymást, ahol a család minden tagja megtalálja a neki tetsző előadást. 

A város polgármestere minden alkalommal jelen van ezen a születésnapi eseménye, ahová most is családjával érkezett. Lovaskocsizásra is volt lehetőség a hétvégén, amikor Budakalász emblematikus helyeit járhatták végig a kocsikázók egy másik szemszögből. A virtuális szórakoztatás és a környezettudatosság is jelen volt az eseménysorozaton. 

Visszatérő kiállítókkal is találkozhatott a közönség, legyen szó kockabarátokról, vagy a vásári komédiáról. Nagy siker volt az esti koncert, amikor a Republic lépett fel, hatalmas közönség előtt. Jövőre a 10 éves Budakalász újabb születésnapi ünnepséggel várja majd a városban élőket és az idelátogatókat.

 

Kép forrása: www.facebook.com/budakalaszvaros

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok