loader
Művészeti ösztöndíj pályázat budakalásziaknak

Művészeti ösztöndíj pályázat budakalásziaknak

A Budakalászért Közalapítvány Kuratóriuma hittel és meggyőződéssel vallja, hogy a művészet felemel, nélküle a világ elveszíti emberi arcát, ezért az életvitelszerűen Budakalászon élő, művészi pályára készülő diákok és aktív művészek megsegítése érdekében úgy döntött, hogy művészeti ösztöndíj pályázatot ír ki. Pályázatot nyújthat be minden 15 évesnél idősebb művész és tanuló, aki a zene, a tánc- és mozgásművészet, a színház- és filmművészet, a képzőművészet, az iparművészet, valamint az irodalom területén alkotótevékenységet végez.

A pályázati lehetőséggel szeretnénk a budakalászi művészeket és diákokat korábbi döntésükben megerősíteni, hogy a nehéz időszakok ellenére is érdemes volt a művészeti pályát választaniuk és közalapítványi támogatással hozzájárulni a pályán maradásukhoz.

A rendelkezésre álló pályázati keretösszeg 2,5 millió forint.

Az elnyerhető egyszeri támogatás összege művész tanulók esetében legfeljebb 100.000 Ft, az aktív művészeknél legfeljebb 200.000 Ft.

A pályázatok benyújtási határideje 2020. november 2. A pályázati kiírás és adatlap letölthető a https://www.budakalasz.hu/onkormanyzat/budakalaszert-kozalapitvany/ weboldalról.

Várjuk a budakalászi művészek pályázatait.

Deutsch Norbert elnök

Budakalászért Közalapítvány

Forrás: budakalasz.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok