loader
Katalin bál

Katalin bál

Zene, tánc, finom falatok, jóhangulat ezek volt idén is a Katalin bál legfontosabb hozzávalója Budakalászon. Katalin nevéhez fűződik a november végi bál, amikor a fiatal lányok házasság, vőlegény reményében fordultak a szenthez. A kisfarsang utolsó napján a városban sokan töltötték együtt a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtárban, ahol negyedik alkalommal tartották meg a zenés táncos rendezvényt. 

Megáldotta és megnyitotta a bált és résztvevőit a város lelkésze, aki már harmadik alkalommal vett részt a hagyományéltető budakalászi rendezvényen. Angol és bécsikeringőt, slowfoxot és tangót táncolt a bálozóknak a  Harmónia Tánegyüttes párosa Sződi Szilvia és a Székely Attila. 

Minden bálban fontos az élőzene, ezért Budakalászon a Pedrofon állt színpadra most szombaton. A jó hangulatról, a táncról a zenéről már esett szó, de fontos pillanat volt, amikor az est háziasszonya Pártai Lucia köszöntötte a vendégeket, majd Kelemen László plébános szavai után kezdődött az igazi tánc. Magasra tette a mércét a táncparketten Sebi és Felícia, akik rock&roll-al hívták táncba a bálozókat, hogy reggelig tartson a mulatság.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok