loader
Karnevál Szentendrén

Karnevál Szentendrén

Télbúcsúztató karnevál lesz Szentendrén. Maskarások, farsangifánkok, fánksütő workshopok, koncertek, fáklyás-álarcos felvonulás, valamint gyerekprogramok és gasztronómiai vásár várja a közönséget a Szentendrei Karneválon március 2-án és 3-án.

Az első márciusi hétvégén álarcosok lepik el a belvárost, Szentendrén.A Fő téren felállított színpadon pedig két napon át egymást követik a könnyűzenei produkciók valamint a gyermekkoncertek. Szombaton esti fáklyás-álarcos felvonulás lesz, amivel párhuzamosan tűzzsonglőr produkciót láthatnak a Dunaparton az érdeklődők. Majd a Barrio Latino esti koncertje zárja a napot. Vasárnap a Vegas Showband fényfestés kíséretében búcsúztatja a telet.


A gyerekeket álarckészítéssel, kézműves foglalkozásokkal, gyerekkoncertekkel, balkáni táncházzal és a szentendrei óvodások farsangoló műsorával várják.


A Dumtsa sétálóutca átalakul karneváli gasztronómiai vásárrá, ahol a látogatók megkóstolhatják a farsangi időszakra jellemző ropogós sülteket és a fánkvariációkat. Ezenkívül pedig jótékonysági malacsütéssel is készülnek a szervezők.

 

(kép forrása: magyarkonyhaonline honlapja)

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok