loader
Föld Napja a Mentáskertben

Föld Napja a Mentáskertben

Csütörtökön a Föld Napját ünnepli a Mentáskert: friss tavaszi zöldségek, gyümölcsök és palánták mellett környezettudatos programok közül válogathatnak a gyermekeknek és a felnőtteknek egyaránt.

Április 18-án, csütörtökön 14 órakor nyit a Mentáskert Termelői Piac a budakalászi zeneiskola melletti területen. 15 órától a Föld Napja alkalmából számos hasznos és vidám kísérőprogram várja az érdeklődőket. A piac vendége lesz a Felelős Gasztrohős Alapítvány, munkatársaik izgalmas játékokkal mutatják be a környezettudatos étkezést. A kézművesprogramok mellett különleges méhészeti előadáson vehetünk részt Wagner Anikó méhésszel, betekintést nyerhetünk a méhek életébe és a mézkészítés alapjaiba. Kipróbálhatjuk a gyertyakészítést és vásárolhatunk a mézekből is, hogy az utolsó tavaszi vírusos időszakot erős immunrendszerrel vészeljük át.

A programok alatt ihatunk házi csapolt sört, friss bodzaszörpöt és válogathatunk a kenyérlángos, káposztás lángos, palacsinták, pizzás csiga és egyéb házi finomságok közül. Ha szeretnénk beültetni és zöldíteni a környezetünket, akkor a Mentáskertben a helyünk csütörtökön, ahol a palánta- és növényvásáron gyönyörű, egészséges fákat, bokrokat, virágokat, valamint zöldség- és eperpalántákat is vásárolhatunk. 

 

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Forrás: budakalasz.hu

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok