loader
Változik az ügyfélfogadási rend július 3-tól

Változik az ügyfélfogadási rend július 3-tól

Július 3-tól – a koronavírus-járvány előtti – megszokott rendben, személyesen fogadja az ügyfeleket a Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatal (Városház tér 3.) és a Városi Ügyfélszolgálat (Duna korzó 25. “Fehérház”).

Továbbra is járványügyi készültség van érvényben, vagyis – ugyan csökkent –, de nem szűnt meg teljesen a megfertőződés kockázata.
Az irodákban egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat. Erre tekintettel esetleges hosszabb várakozási időre kell készülni.
Az arcmaszk viselése nem kötelező, de – különösen 65 év felettieknek – ajánlott, továbbá az irodákban használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.

A telefonon történő időpontfoglalás az anyakönyvi ügyintézés kivételével megszűnik, e nélkül is felkereshetők ügyfélfogadási időben a hivatal munkatársai. Az online vagy emailben történő ügyintézés ugyanakkor változatlanul biztosított az ügyfelek számára.

Anyakönyvi ügyekben ügyfélfogadási időpontra történő előzetes bejelentkezés a +36 26 300 407 telefonszámon lehetséges.

A főépítészi iroda továbbra is előzetes időpont-egyeztetéssel fogadja az ügyfeleket. Időpontot egyeztetni a kiss.gabriella@szentendre.hu e-mail címen lehet.

 

Forrás: szentendre.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok