loader
Továbbra is nehéz Budapestről Szentendre felé a közlekedés!

Továbbra is nehéz Budapestről Szentendre felé a közlekedés!

Lezárva marad a külső forgalmi sáv Szentendre határában, a Budapest felől érkező oldalon, a DMRV Zrt. tájékoztatása szerint. A társaság az alábbi közleményt jutatta el szerkesztőségünknek.

"2021. február 18-án 16:45 órakor érkezett bejelentés Társaságunkhoz Szentendre, Dózsa Gy. út 28. szám előtt, a 11. számú főút mellett, egy lámpaoszlop tövében történt csőtörésről. A csőtörés miatt Szentendre területének egy részén a vízhálózat leürült, ezért átmeneti szolgáltatás-szünetelés volt tapasztalható. Kollégáink az érintett ivóvíz-nyomóvezeték sérült, 11. sz. főút alatti szakaszát kizárták és a vízhiánnyal érintett terület vízellátását másik nyomásövezetből történő vízkormányzással biztosították, így az ivóvíz-szolgáltatás csütörtök 19:00 órától alacsonyabb hálózati nyomással üzemel. Jelenleg a teljes területen a vízellátás biztosított, a sérült vezetékszakaszról közvetlenül ellátott üzletház kivételével, ahol víztartály kihelyezésével biztosítja Tárasságunk az ideiglenes vízvételi lehetőséget. A 11. számú főút Visegrád felé vezető oldalának külső forgalmi sávjában az út alapja a csőtörés közvetlen környezetében alámosódott, ezért a közút fenntartójának közreműködésével a forgalmi sáv érintett szakasza lezárásra került.

A sérült vezetékszakasz feltárását, a hiba helyének és jellegének azonosítását 2021. február 19-én a reggeli órákban kezdte meg Társaságunk. A feltárás során a 11. számú főút már említett forgalmi sávját is meg kellett bontani. A csővezeték sérülésének javítása után, a vízszolgáltatás normalizálására, az esti órákban lehet számítani.

A 11. számú főút Visegrád felé vezető oldalán a külső forgalmi sáv lezárása továbbra is szükséges, az útburkolat helyre állítása és a forgalomnak történő visszaadása a jövő hét második felében várható. A forgalomkorlátozás és fogalomterelés kérdéseiben a közút fenntartójával folyamatos egyeztetést folytat Társaságunk."

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok