loader
Tegnap ülésezett a Jóléti Bizottság a V8 Uszoda sávfelosztásával kapcsolatban

Tegnap ülésezett a Jóléti Bizottság a V8 Uszoda sávfelosztásával kapcsolatban

Már évek óta feszültség van azon egyesületek és a mindenkori V8 Uszoda és Szabadidőközpont ügyvezetője között, akiknek nincs lehetőségük oktatni a komplexumban, vagy nem abban az időintervallumban edzhetik a gyerekeket, amikor ők szeretnék. Az elmúlt években egyre több egyesület került az épületbe, így egyre jobban nőt a feszültség. Szerdán ülésezett a Jóléti Bizottság, hogy egy egységes kritériumrendszert dolgozzanak ki, amelyre a V8 uszoda ügyvezetőjét Rozman Pétert kérte fel a városvezetés.

Az ülésen Rozman Péter az Aquapalace kft. ügyvezetője és a bizottság nem értett egyet abban, hogy kinek a feladata a kritériumrendszer kidolgozása. Ezért Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testületének Jóléti Bizottsága felkérte a polgármestert, hogy egyéb munkáltatói jogkörében eljárva utasítsa az Aquapalace kft. ügyvezetőjét, hogy dolgozza ki a V8 Uszoda és Szabadidőközpont vízfelületének bérbeadására vonatkozó egységes kritériumrendszert, a felügyelő bizottság és az elmúlt 5 évben legalább 3 évig vagy jelenleg is bérleti szerződésben álló sportegyesületek képviselői bevonásával.

 

A V8 Uszoda ma délelőtt tette közzé közösségi oldalán:

 „A népjóléti bizottság elnöke - a polgármester kezdeményezésére - rendkívüli ülést hívott össze, ahol a V8 uszoda sávfelosztására vonatkozó kritérium rendszer kidolgozása volt a cél. A Polgármester utasítására a régi rendszer szerint kell a sávokat felosztani, így a lakosságnak a 3 sáv helyett csak 2 sávot tudunk biztosítani.”

Tehát Rozman Péter célja feltételezhetően az lehetett volna, hogy a lakosságnak több sávot biztosítson - városi uszoda révén – mint korábban. Így viszont továbbra is 2 sáv maradhat Szentendre lakóinak.

 

Rozman Péter ügyvezetőnek tehát az egyesületekkel egyeztetve kell a kritériumrendszert megalkotni október 31-ig, amit a Jóléti Bizottság hagy majd jóvá. Fülöp Zsolt polgármester – a sávfelosztásra vonatkozó kritériumrendszer kidolgozásáig – arra utasította az ügyvezetőt, hogy 60 nappal, változatlan feltételekkel hosszabbítsa meg az egyesületek és az oktatók most lejáró szerződéseit.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok