loader
Tartós élelmiszercsomag az időseknek!

Tartós élelmiszercsomag az időseknek!

Élelmiszercsomagot kapnak idén is a nyugdíjasok Budakalászon. December elején vehetik át a Szent Ferenc Karitász csoporttól és idősektől kapott visszajelzések alapján összeállított tartós élelmiszereket tartalmazó csomagot a szépkorúak. Rászorulók kapják meg az át nem vett élelmiszereket.  - Olvasható a város weboldalán. 

 

A csomagok átvételének helye:
Kós Károly Művelődési Ház (Budakalász, Szentendrei út 9.), a hátsó parkoló felőli bejáraton keresztül megközelíthető aulában.

Az átvétel időpontjai:
december 3. kedd 8 – 15 óra között
december 4. szerda 8 – 15 óra között
december 5. csütörtök 8 – 15 óra között

További fontos tudnivalók:

Az ajándékcsomagra jogosultságot a személyi igazolvány, a budakalászi állandó lakcímet tartalmazó lakcímkártya, és a nyugellátásról szóló igazolás együttesen igazolja. A szervezők kérik, hogy ezeket az okmányokat az érintettek vigyék magukkal. Más személy csak a jogosult által aláírt meghatalmazás ellenében veheti át a csomagot.

Az Önkormányazt kéri, hogy a 2019 októbere óta nyugdíjazott lakosok még a csomag átvétele előtt jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatalban nyugdíjas státuszuk igazolása érdekében (nyugdíjas törzsszám igazoló lap bemutatásával). Akik egészségi állapota miatt nem tudja átvenni az ajándékcsomagot a Művelődési Házban, hívja a lenti telefonszámot, hogy a kiszállításról a szervezők gondoskodhassanak!

Az ajándékcsomag átvételével kapcsolatosan felmerülő kérdés esetén hívják a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatát a + 36 (26) 340-266-os telefonszámon.

 

Forrás: budakalasz.hu

A kép illusztráció, forrása: internet

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok