loader
Szerdán érkezik a Fő térre Szentendre karácsonyfája

Szerdán érkezik a Fő térre Szentendre karácsonyfája

November 25-én szerdán várhatóan délelőtt fél 10 körül szállítják a helyére a Fő téri karácsonyfát, melyet idén a Pancer-Endrei család ajánlott fel a város számára.

A szállítás útvonala: Károly utcai oldalról (Szmolnyica 13.) – Kálvária út – 11-es út – Szent István utca – Rákóczi Ferenc utca – Fő tér. Ezért november 24-e kedd este 7 órától tilos parkolni a Rákóczi Ferenc és a Szent István utcában. Ezekben az utcákban lezárásokra is kell számítani a szállítás ideje alatt.

A fát az 1990-es évek elején ültette még a Pancer-Endrei család otthonának előző tulajdonosa. Egyszer már volt karácsonyfa, ezután kapott helyet a ház előtt. Mérete miatt már veszélyezteti az ingatlant, ezért döntött úgy a család, hogy felkínálja a fenyőt Szentendrének.

A család vállalkozása, a V8 Uszoda és Szabadidőközpontban működő Életerő Központ azt is felajánlotta, hogy akik az ünnepeket követően nem tudnak mit kezdeni karácsonyfájukkal, azok vigyék azt az Életerő Központ előtti teraszra. A család gondoskodni fog arról, hogy a feleslegessé vált fenyőket a főkertész által kijelölt helyekre elültessék.

 

forrás: szentendre.hu

fotó: Pancer Evelina

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok