loader
“Szép kert – gondozott környezet” pályázat 2019

“Szép kert – gondozott környezet” pályázat 2019

Újra kiírja a város a „Szép kert gondozott környezet” pályázatát. Folyamatos a közterületek világosítása, karbantartása, a város Önkormányzata kiírásával szeretné a lakosokat, lakóközösségeket intézményeket is arra ösztönözni, hogy minél szebb összkép alakuljon ki Budakalászról. -Tette közzé a felhívást a város weboldala.

"A díjjal a város nyilvános elismerést biztosít azoknak, akik lakókörnyezetük közterületein és az onnan látható kertekben, balkonokon, teraszokon kulturált és magas színvonalú zöldterületeket hoztak létre, gondozásukat saját és mindannyiunk örömére végzik.

Cél a kulturált, környezetbarát, gyommentes és virágos porták kialakítása. A pályázhatnak magánszemélyek, civil szervezetek, intézmények, vállalkozók egyénenként, vagy csoportosan az alábbi kategóriákban:

  1. családi ház és környezete
  2. társasházak kisebb, nagyobb egysége és környezete
  3. utca, utcarészek, közterek, továbbá kegyeleti helyek és park
  4. intézmények és környezetük
  5. ipari, gazdasági és kereskedelmi létesítmények és környezetük.

Jelentkezési határidő: 2019. május 31.

A legszebb környezetet kialakítókat emléktáblával jutalmazza a pályázat kiírója, vásárlási utalványt (I. helyezett 100.000,-Ft, II. helyezett 60.000,-Ft, III. helyezett 40.000,-Ft) és elismerő oklevelet kapnak. A díjazottak neve megjelenik a városi médiában is.

Jelentkezzen Ön is! Tegyük együtt széppé Budakalászt!

A jelentkezési lap a bírálati szempontokkal együtt elektronikusan letölthető a város honlapján a környezetvédelem menüpontban vagy személyesen átvehető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán."

Kép forrása:budakalasz.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok