loader
Személyesen is fogadják az ügyfeleket a Hatósági irodában is!

Személyesen is fogadják az ügyfeleket a Hatósági irodában is!

Ismét fogad személyesen is ügyfeleket a Hatósági iroda június 2-ától, hasonlóan az Adóirodához és az anyakönyvvezetőhöz.  Előzetes telefonos bejelentkezésre szükség van. Fokozatosan áll vissza az ügyfélfogadási rend a  Hivatalban, ahol továbbra is kötelező betartani az egészségügyi, biztonsági intézkedéseket. Az intézményben a korábban megszokott ügyfélszolgálati rend, július 3-án,  pénteken áll vissza.  

Kötelező lesz a kézfertőtlenítés, a szájmaszk használata annak aki ügyet szeretne intézni a Városházán és a Városi Ügyfélszolgálatnál is. 

"A Hivatalban május 4-étől részlegesen fogadnak már személyesen ügyfeleket: a házasulandók időpont-egyeztetés után személyesen jelezhetik szándékukat Urbán Zsuzsanna anyakönyvvezetőnek (06 26/785-111), és ugyanettől a naptól kezdve az Adóiroda is fogad ügyfeleket előzetes időpontfoglalással, amit a Városi Ügyfélszolgálatnál telefonon vagy e-mailen lehet intézni (06 26/300-407; ugyfelszolgalat@szentendre.hu). Az online vagy emailben történő ügyintézés ugyanakkor változatlanul biztosított az ügyfelek számára.

Június 2-án (kedd) nyitott a teljes Hatósági iroda, ahová időpontot kell egyeztetni a személyes ügyfélfogadáshoz, amit a Városi Ügyfélszolgálatnál lehet kérni.

Július 3-án, a veszélyhelyzet kihirdetése utáni 16. hétben, a biztonsági szabályok betartása mellett, a Városháza is megnyitja kapuit, ettől a naptól kezdve tart ügyfélfogadást a Főépítészi iroda is, előzetes bejelentkezés alapján kiss.gabriella@szentendre.hu e-mail címen és a 26/785-038-as vagy a 26/785-142-es telefonszámon.

A legtöbb ügytípus a Városi Ügyfélszolgálatnál (Duna korzó 25. “Fehérház”) intézhető. Itt is július 3-ától fogadják ismét személyesen az ügyfeleket. Telefonon vagy e-mailen (+36-26/300-407; ugyfelszolgalat@szentendre.hu) történt időpontfoglalás után maszkban és a kihelyezett kézfertőtlenítők használatával, az egy térben egy időben tartózkodók létszámának korlátozásával, újra fogadják az ügyeiket intéző polgárokat az ügyintézők." - Olvasható Szentendre város weboldalán.

Kép forrása: internet

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok