loader
Riasztást adtak ki ónos eső miatt az ország nagy részére

Riasztást adtak ki ónos eső miatt az ország nagy részére

Ma csapadékos időben lesz részünk, sokfelé kell számítani esőre, havas esőre, elsősorban az ország északi felén havazásra is, ugyanakkor kezdetben a Dunántúl északkeleti részén és a főváros térségében és a Duna mentén ónos eső is eshet. A Dél-Alföldön a déli-délkeleti, a Dunántúlon helyenként az északias szél erősödhet meg. Hajnalban -8 és +3, napközben 0 és +6 fok között alakul a hőmérséklet. Kettősfronti hatás várható – írja az Időkép.

Kedden keleten és délnyugaton lesz több felhő az égen, máshol hosszabb időszakokra is kisüt a nap. Számottevő csapadék nem valószínű. A Dunántúl északkeleti felén és a főváros térségében feltámad az északnyugati szél. Délután 0-6 fokot mérhetünk.

Szerda reggelre sokfelé képződhet pára, köd, mely helyenként napközben is tartósan megmaradhat. Máshol változóan felhős-napos idő várható, kevés csapadék este keleten fordulhat elő. Északnyugaton megélénkül a délkeleti szél. Hajnalban -10, -3, délután -2, +5 fok várható.

Csütörtökön nyugaton kisebb havas eső, havazás, az Alföld déli részén gyenge eső fordulhat elő, máshol változóan felhős-napos időben lehet részünk. Helyenként élénk lehet az északkeleti szél. Kora délután -1, +5 fok valószínű.

 

(mti.)

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok