loader
Rendkívüli Képviselő-testületi ülést tartott ma reggel Fülöp Zsolt polgármester

Rendkívüli Képviselő-testületi ülést tartott ma reggel Fülöp Zsolt polgármester

Rendkívüli ülést tartott Szentendre város Képviselő-testülete Szeptember 30-án, 9 órai kezdettel a Városháza dísztermében. Az ülésen a Szentendre és Térsége TDM Nonprofit Kft. elszámolását és beszámolóját tárgyalták a képviselők. A testület határozatképes volt. Az első napirendi pontban a 2019. évi közszolgáltatási tevékenységének elszámolását tárgyalta meg a grémium. Ma reggel 8 órakor tanácskozott az üggyel kapcsolatban a Pénzügyi és Ellenőrző Bizottság, akik hiányosnak ítélték a beszámolót, mivel a felsoroláshoz nem volt a pénzügyi része hozzá rendelve, így a Képviselő-testület átdolgozásra visszaküldte az éves összegzést, amit a Szentendre és Térsége TDM Nonprofit Kft. a jövő hét folyamán kiegészítve visszaküld a városvezetésnek. A második napirendi pontban a Szentendre és Térsége TDM Nonprofit Kft. 2019. évre szóló – számviteli törvény szerinti – egyszerűsített éves beszámolóját egyhangúlag elfogadta a Képviselő-testület.

Az ülés végén több bejelentést is tett Fülöp Zsolt polgármester. Rozman Péter az Aquapalace Kft. ügyvezetője benyújtotta lemondását, így hamarosan elindulnak a tárgyalások az új igazgató személye kapcsán. A piac jelenlegi üzemeltetőjével ma reggel vetette át a felmondó levelét a városvezetés, így az a városi fenntartásba kerül és a Szentendre és Térsége TDM Nonprofit Kft. üzemelteti majd.

Végül a polgármester tájékoztatta a Képviselő-testületet, hogy feljelentést tett ismeretlen elkövetők ellen Szentendre közvagyonának károsítása és más bűncselekmények miatt a Szentendrei Rendőrkapitányságon.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok