loader
Párbeszéd a térségben elért eredményekről

Párbeszéd a térségben elért eredményekről

Menczer Tamás, a Külügyminisztérium államtitkára járt tegnap este Budakalászon, akit a két házigazda Hadházy Sándor országgyűlési képviselő és Rogán László polgármester fogadott. Az rendezvényen jelen voltak a város vezetői és a Képviselő-testület tagjai is.

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtárban megrendezett eseményen az államtitkár értékelte az elmúlt évek eredményeit . A korábbi évek eredményeként jól megfigyelhető és érzékelhető a munkanélküliség visszaszorítása az országban, a gazdaság fejlődése a nagyberuházásoknak köszönhetően. Többi között erre is kitért beszédében Menczer Tamás a Külügyminisztérium államtitkára.

Hadházy Sándor országgyűlési képviselő kiemelte az önkormányzatok gazdálkodásához fontosak az Európai Uniós források, a központi költségvetés és a helyi forrás megteremtése, összehangolása. Az esemény rávilágított arra is, hogy alapvető az önkormányzatok közötti jó együttműködés a nagyobb beruházások, projektek esetében. A találkozó legfontosabb üzenete az volt, hogy minden szavazásra jogosult éljen állampolgári jogával és adja le a voksát október 13-án.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok