loader
Őstermelők jelentkezését várják a Kalászi Termelői Piacra!

Őstermelők jelentkezését várják a Kalászi Termelői Piacra!

Március 25-től csütörtök délutánonként, 15 és 19 óra között, heti rendszerességgel városi piac lesz a Faluház udvarán. - olvasható a budakalasz.hu-n.

Az őszi alma- és zöldségvásár sikerén felbuzdulva lelkes önkéntesek és a Kós Károly Művelődési Ház munkatársai hozzáláttak a budakalászi termelői piac, a Mentáskert megszervezéséhez. A piacon kizárólag őstermelők árusíthatnak majd, kézművesek és más árusok külön megállapodással vehetnek részt portékáikkal a vásáron. A szervezők az Önkormányzat támogatását élvezve nem csupán friss és jó minőségű élelmiszert szeretnének kínálni a kalásziaknak, céljuk egy – járványhelyzet alatt is biztonságos – közösségi tér, találkozási hely létrehozása, ahol színes családi programok várják a város lakóit. Az első piaci nap húsvéti hangulatban telik majd, lesz kemencés lángos, süteménysütő verseny, tojásvásár, ökosarok, kézműves és zenei programok.

A termelők nevük, őstermelői igazolványszámuk, a hozni kívánt áru és az igényelt terület méretének megadásával jelentkezhetnek a piac.budakalasz@gmail.com e-mail címen. A piac szervezői 2021. február 25-én 17 órától egyeztetésre és helyszínbejárásra hívják a termelőket a Faluházba. További információ: Lukácsovics Luca +3630/4197842, piac.budakalasz@gmail.com.

Akinek van kedvenc környékbeli termelője, értesítse az új, budakalászi lehetőségről, hogy csütörtökönként hetente találkozhasson vele is a Faluház udvarán.

Forrás: budakalasz.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok