loader
Nyugdíjas találkozón jártak a szentendrei rendőrök

Nyugdíjas találkozón jártak a szentendrei rendőrök

A Szentendrei Rendőrkapitányság hosszabb ideje részt vesz az időskorúakkal kapcsolatos bűnmegelőzési tevékenységben, kiemelt fontossággal kezeli a szépkorúak bűncselekmény áldozatává válásának prevencióját.

Tankó Annamária c.r. főtörzszászlós baleseti vizsgáló, Horváth Tamás r. főtörzsőrmester valamint Antalicz Ferenc c. r. zászlós  körzeti megbízottak, a Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai 2018. szeptember 7-én Szentendrén, a Postás Strandon megjelent szentendrei Kossuth Lajos Nyugdíjas Klub tagjai részére tartottak előadást. A rendőrök az egyedül élő időseket ellátták azokkal a tanácsokkal, amelyeket a saját biztonságuk érdekében megfogadva sokat tehetnek, hogy ne váljanak bűncselekmény áldozatává.

Felhívták az időskorúak figyelmét az úgynevezett „unokázós” csalásokra, elmondták, hogyan előzhetők meg ezek a bűncselekmények, valamint beszélgettek a biztonságos közlekedés szabályairól is a jelenlévőkkel. Az előadáson a nyugdíjasokat bűnmegelőzési tájékoztatóval is ellátták, a szélesebb körben való tájékoztatás céljából.

(forrás: police.hu)

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok