loader
Módosul a hulladékszállítási járatterv

Módosul a hulladékszállítási járatterv

Továbbra is ellátja a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásban vállalt feladatait a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt., azonban a veszélyhelyzetre való tekintettel módosítottak a hulladékszállítási járatterveken és munkavállalóik beosztásán, ezért csökkent a kapacitásuk. A VSZ azt tanácsolja a lakosságnak a nagyobb mennyiségű zöldhulladék esetén próbálják ki a házi komposztálást, és amennyiben az elszállítás elmaradna, a lakosság türelmét kéri.

 

A Társaság a 2020. áprilisban induló zöldhulladék elszállítást továbbra is díjmentesen biztosítja az előzetesen kommunikált járatnapokon, azonban kérik az ügyfeleket, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel csak a feltétlenül szükséges kerti munkákat (elsősorban fűnyírás) végezzék el és csak az abból származó zöldhulladékot helyezzék ki ingatlanuk elé.

Kérjük továbbá, hogy amennyiben mégis a zsákos elszállítás mellett dönt, abban az esetben a zsákokat továbbra is csak a szállítási napon átlátszó zsákban reggel 6:00-ig vagy az ezt megelőző napon van helyezzék ki, hogy az a gyalogos és személygépjármű forgalmat ne akadályozza.

VSZ Zrt. közleménye továbbá az is, hogy: „Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a szállítások a megváltozott körülmények ellenére is zökkenőmentesen történjenek meg. Amennyiben mégis elmaradást tapasztalna a zöldhulladék elszállítása kapcsán, kérjük szíves türelmét, kollégáink szabad kapacitás függvényében pótolják az esetleges elmaradást.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(kép forrása: vaci-naplo.hu)

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok