loader
Mályva utca - múlt héten kezdődött a helyreállítás

Mályva utca - múlt héten kezdődött a helyreállítás

Március 25-én megkezdődött a szennyvízcsatorna hibájának elhárítása és a vezeték kiváltása a Mályva utcában.

Korábban a Mályva utcában a Bimbó utca és a Mályva utca sarkán a szennyvízcsatorna egy szakaszon beszakadt. A DMRV Zrt. a gravitációs szennyvízcsatorna hibája miatt haváriát rendelt el. A hiba elhárítását, a vezeték kiváltását a DMRV Zrt. megbízása szerint a Gyulafi és Társa Kft. végzi az Aqua Construct Zrt., hatóság által jóváhagyott, kiviteli terve szerint.

Március 25-én a műszaki átadás-átvétellel megkezdődtek a munkálatok, ami a DMRV Zrt. és a vállalkozó közötti megállapodás alapján legfeljebb 30 napon át tart. Az önkormányzat munkatársai tájékoztatták a vállalkozót arról, hogy a korlátozások esetén a lakosságot előre tájékoztatni kell írásban is.

A lakosok személyes tájékoztatása már megtörtént. A munka egy része már befejeződött. A fennmaradó munka: három csatornaakna közötti szennyvízelvezető csatorna helyreállítása. A vállalkozó tájékoztatása szerint a lezárás három ütemben fog történni, ezalatt a Bimbó és Tövis zsákutcák folyamatosan megközelíthetőek lesznek.

A munkálatokról bővebb tájékoztatást a vállalkozó, Gyulafi Gyula ügyvezető vagy Adamcsek Péter, a DMRV Zrt. műszaki ellenőre tud adni az alábbi elérhetőségeken: gyulafi.tsa@gyulafi.hu / 06 1 244 8261 vagy Adamcsek.Peter@dmrvzrt.hu / 06 27 511 931

 

Forrás: budakalasz.hu

Mályva utca - múlt héten kezdődött a helyreállítás

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok