loader
Május 4-től ismét fogadja ügyfeleit az adóiroda

Május 4-től ismét fogadja ügyfeleit az adóiroda

Május 4-től az Adóiroda ismét fogadja az adóügyeiket személyesen intézni kívánó ügyfeleket a járvány terjedését csökkentő óvintézkedések szigorú betartása mellett. Csak előzetes időpontfoglalással lehet felkeresni az irodát. Az online vagy emailben történő ügyintézés változatlanul biztosított az ügyfelek számára.

A személyes ügyfélfogadás szüneteltetése alatt igyekeztünk a lehető legrugalmasabban intézni az ügyeket, az online ügyintézés mellett az emailes megkereséseket is fogadtunk – mondja Dancs Éva irodavezető. – Ez a lehetőség változatlanul fennáll minden ügyfelünk számára.

Azt kérik az ügyfelektől az ügyintézés gördülékenysége érdekében, hogy minden szükséges dokumentumot hozzanak magukkal, a webről letölthető dokumentumokat töltsék ki előre. Csak az Ügyfélszolgálatnál egyeztetett időponttal rendelkezőket fogadják.

Az ügyfélfogadó helyiség előtt kézfertőtlenítő lesz kihelyezve, és mindig csak egy ügyfél tartózkodhat a teremben, a munkatársakat műanyag választófal fogja védeni, minden ügyfél után néhány perces szellőztetés lesz – ezzel is csökkentve mind az ügyfelek, mind a munkatársak megfertőződésének kockázatát - tette közzé Szentendre Város Hivatalos Oldala.

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok