loader
Lakosok kergették a rablót

Lakosok kergették a rablót

Állampolgárok először futva, majd autóval mentek a menekülő rabló után.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály eljárást folytat rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt I. Tibor 48 éves komlói lakos ellen.

 A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. augusztus 29-én 17 óra 30 perc körüli időben bement egy pomázi élelmiszerüzletbe, ahol magához vett egy üveg szeszesitalt és fizetés nélkül akart távozni a boltból. Ekkor azonban a kijáratnál elhelyezett áruvédelmi kapu bejelzett. A bolt biztonsági őre a 48 éves férfit felszólította, hogy menjen vissza az üzletbe, de a gyanúsított ennek nem tett eleget és futni kezdett. A bolt bejáratánál tartózkodott az üzlet egyik munkatársa, aki elindult a 48 éves férfi felé és felszólította, hogy álljon meg. Az alkalmazottat a gyanúsított a mellkasánál megütötte, nagy erővel meglökte és futva távozott. A bántalmazott nő és a biztonsági őr a férfi után futott és a bolt közelében utolérték, megfogták a csuklóját azért, hogy visszatartsák, azonban a gyanúsított kiszabadította magát és elszaladt. Ekkor egy, az utcán gépkocsival közlekedő állampolgár észlelte a dulakodást és szólt a biztonsági őrnek, hogy szálljon be mellé, majd autóval I. Tibor után mentek. A gyanúsítottat Pomáz egyik utcájában megtalálták, feltartóztatták és ketten visszakísérték a bűncselekmény helyszínére. Ekkor értesítették a rendőrséget.

A helyszínre érkező járőrök a 48 éves férfit elfogták és a Szentendrei Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók őrizetbe vettek és gyanúsítottként hallgattak ki.  

A gyanúsított ellen a további eljárást – őrizetbe vétele mellett – a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály folytatja le.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok