loader
Körforgalom - A környéken közlekedőket kérdeztük

Körforgalom - A környéken közlekedőket kérdeztük

Tavaly júniusban adták át az M0-s autóút és a 11-es számú főút körforgalmú csomópontját. A fejlesztés komoly mérföldkő a város és a térség közlekedésében egyaránt.

Kevesebb fennakadást, gördülékenyebb haladást és korszerű közlekedési objektumot ígért a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az új körforgalom megépítésével. A szakértők szerint a szeptemberi iskolakezdéstől számított időszak jelentette az igazi próbatételt. Azóta már több hónap is eltelt, és úgy tűnik, a csomópont jelesre vizsgázott, legalábbis a TV Budakalász stábja által megkérdezett autósok szerint.

A környéken közlekedők már rutinosan használják a körforgalmat, a tapasztalatok szerint jóval kevesebb a forgalmi dugó, amióta bevezették az új rendszert. Az átépített körforgalom tehát sokak szerint tényleges megoldást jelent a Dunakanyar közlekedőinek.

Hogy mennyire váltotta be az elképzeléseket a turbókörforgalom, arról a budakalászi és környékbeli autósokat kérdeztük. A részleteket megtekinthetik ma este 7 órakor, a Budakalász Ma legfrissebb adásában!

 

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok