loader
Karbantartás lesz a szentendrei HÉV vonalán!

Karbantartás lesz a szentendrei HÉV vonalán!

A megszokottól eltérő menetrend szerint indulnak a vonatok a H5-ös HÉV vonalán szeptember 14-15-én és 21-22-én (mindkettő szombat-vasárnap), mert a MÁV-HÉV karbantartási munkákat végez Pomáz és Szentendre között - írja a Máv-Hév Zrt.

Ezen a két hétvégén Pomáz és Pannóniatelep megállóhelyen mind a Szentendre, mind a Batthyány tér felé tartó vonatokra a Batthyány tér irányú megállóhelyi peronról lehet felszállni. Karbantartás miatt 2019. szeptember 14-én és 15-én, valamint 21-én és 22-én (hétvégi napokon) a H5-ös HÉV szerelvényei Pomázon és Pannóniatelepen a Batthyány tér irányú peronok mellett; szeptember 28-án és 29-én (szombaton és vasárnap) Szentistvántelepen és Budakalász, Lenfonónál a Szentendre irányú peronok mellett állnak meg mindkét irányban. 

A fenti napokon a vonatok a megszokottól eltérő menetrend szerint járnak.

A csatlakozások biztosítása érdekében egyes autóbuszjáratok az esti órákban néhány perccel később indulnak a Szentlélek térről és Békásmegyerről.

A menetrendekért, kérjük, látogassanak el a bkk.hu/menetrendek#H5 weboldalra, vagy használják a BKK FUTÁR utazástervezőt!

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok