loader
Felmondott a V8 Uszoda-és Szabadidőközpont szakmai vezetője

Felmondott a V8 Uszoda-és Szabadidőközpont szakmai vezetője

Felmondott Rozman Péter, a hat hónappal ezelőtt szentendrei testület által megválasztott V8 Uszoda és Szabadidőközpont szakmai vezetője, az Aquapalace Kft. ügyvezetője szeptember 29-én. A korábban más nagyobb fővárosi strandok üzemvezetője erről egyezett meg a város vezetésével a szerdán tartott Képviselő-testületi ülésen.

Még tegnap, szerda este posztolta elköszönő bejegyzését a Szabadidőközpont facebook oldalán, melyben azt írja:

Még meg sem száradhatott múlt heti bemutatkozómon a tinta, most mégis úgy kellett döntenem, elhagyom a V8 uszoda igazgatói székét. Néhány hónappal ezelőtt tudásom legjavával elindult szentendrei életem, de akkor még nem tudhattam az új lehetőség mennyi olyan feladatot gördít elém, amit sem emberileg, sem szakmailag számomra nem kivitelezhető.” – Közleményét úgy folytatta: „Dolgoztam volna tovább az uszodáért, de az utóbbi hetekben rá kellett jönnöm, hogy ehhez sokkal inkább politikusnak kéne lennem, ami nagyon távol áll tőlem.”  

Rozman Péter március 16-án, javában a koronavírus-járvány helyzet alatt kezdte ellátni az Uszoda vezetői feladatait. Néhány nappal ezelőtt bemutatkozójában a V8 Uszoda-és Szabadidőközpont hivatalos közösségi oldalán így fogalmazott: „A pályázati anyagomban a legfőbb feladatomnak tekintettem, hogy az intézmény stabil gazdasági háttérrel és megbízható pénzügyi forrással rendelkezzen, mellyel elérjem azt a függetlenséget, amit elvárt tőlem a pályázatot kiíró önkormányzat.”

E-mailben kerestük Szentendre Város Önkormányzatának kommunikációs vezetőjét, azzal kapcsolatban, hogy milyen módon lesz kiválasztva a V8 Uszoda és Szabadidőközpont új ügyvezetője, valamint mikor és milyen feltételek mellett dönt erről a Képviselő-testület. Válaszában arról tájékoztatott, hogy a városi weboldalon közzétett „rendkívüli testületi” címmel ellátott cikkben minden kérdésükre választ kapunk. Ebből mégis csak az derül ki, hogy a következő vezetőt nyílt pályáztatás útján fogja kiválasztani a Képviselő-testület.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok