loader
Felfestették a zebrát a Kálvária úton!

Felfestették a zebrát a Kálvária úton!

Elkészült a Kálvária úton az útburkolati jelek felfestése. Az út tavaly év végi felújításához kapcsolódó munka az esős idő miatt váratott magára. Az Álmos utcánál új gyalogátkelőt alakítottak ki, felfestésére a közvilágítás kiépítését követően kerül sor. -Jelent meg a városi honlapon.

Február végére készült el a Kálvária útoon lévő zebra felfestése, ami a tavalyi útfelújításhoz kapcsolódik. A beruházás során az Álmos utcánál új gyalogátkelőt alakítottak ki, ezzel párhuzamosan a Hamvas Béla utcai gyalogátkelőt megszüntették. Az új gyalogátkelő felfestésére a közvilágítás kiépítését követően kerül sor.

A járdák melletti zöldfelületeket a tervek szerint tavasszal rendezik, ekkor telepítenek fákat és helyeznek ki korlátot a közműaknáknál.

A most befejeződött felújítással a lakótelepre vezető forgalmas út Kálvária tér – Hamvas Béla utca közötti szakasza újult meg, mintegy 460 méteren. A beruházás során a Vízművek az önkormányzattal együttműködve, az 50 éves ivóvíz-gerincvezetéket is kicserélte az Apáti u. – Álmos utca közötti szakaszon.

A beruházás bruttó költsége: 42.207.011 Ft. volt.
A projekt megvalósításához 30.000.000 Ft pályázati támogatást nyert a város.

Forrás: szentendre.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok