loader
Február 3-tól minden hétköznap este Híradó a TV Budakalászon!

Február 3-tól minden hétköznap este Híradó a TV Budakalászon!

19 órakor kezdődő Budakalász MA című hírösszefoglalónkból értesülhet a város fontosabb eseményeiről. Szerkessze Velünk a műsort! Várjuk az Ön észrevételeit, témajavaslatait!

A Médiatanácsnál benyújtott sikeres pályázatunk teszi lehetővé, hogy a városban élők minden nap értesüljenek a friss hírekről, információkról! Tematikus magazinműsoraink kezdési időpontja 19 óra 20 percre változik. Hétfőn Köztér, kedden Félidő, szerdán ismét Köztér, csütörtökön Fogadóóra és pénteken Kultúrcseppek című magazinműsorainkkal várjuk Nézőinket.

Tartsanak velünk!

Elérhetőségeink: A TV Budakalász adása a Magyar Telekom IPTV hálózatán a 243-as csatornahelyen. A UPC digitális „Bronze” csomagjában az 513-as csatornahelyen, illetve a Magyar Telekom kódolatlan DVB-C platformján is elérhető, a következő településeken Szentendre, Budakalász, Pomáz, Leányfalu, Tahitótfalu, Pilisszentlászló, Üröm, Csobánka, Pócsmegyer, Szigetmonostor.

Online is kapcsolódjon hozzánk, a www.szentendre.media.hu/tvbudakalasz oldalon, ahol élőben is nézheti adásunkat. Elérhetőek vagyunk a közösségi médiában is  https://www.facebook.com/tvbudakalasz. Androidos, valamint IOS készülékeiken is követhetik a TV Budakalász műsorát! Csak töltsék le a Play áruházból, vagy az App store-ból a TV Budakalász applikációt, majd a letöltés után azonnal elindíthatják az adást.

 

Kép forrása: internet

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok