loader
Erdőben találták meg az idős férfit

Erdőben találták meg az idős férfit

Pár óra alatt megtalálták a rendőrök, a kutyás kutatómentők segítségével azt az idős embert, aki az otthonából kóborolt el. Szentendréről érkezett a segítség a személy felkutatásához, a Pest Megyei kutató Mentő Szolgálattól a Duna túloldalára. Egy férfi tett bejelentést a rendőrségen október 2-án miszerint a 81 éves édesapja nem tartózkodott otthon.  Előző este még találkoztak, azonban másnap reggel csak az üres szoba és egy nyitott ablak fogadta a fiát. Az idős férfi nehezen tájékozódik, mezítláb és hálóruhába indult el.

A rendőrök körbe kérdezték a lakókat, de nem jártak sikerrel, ezért segítségül hívták a Pest Megyei Kutatómentő Szolgálat kutyásait is. A rendőrök átkutatták a temetőket, pályaudvarokat, HÉV állomást és az üzletek környékét is.

A rendőrök gyors intézkedésének köszönhetően hamar megtalálták a szépkorú férfit, a Kistracsa és Nagytarcsa közötti erdős területen, egy fa alatt fekve. Az idős férfit betakarták, a mentősök kivizsgálták, de szerencsére nem igényelt orvosi ellátást azon kívül, hogy a mezítláb való kóborlástól hámsérülések keletkeztek a lábfején. A vizsgálat után hazavitték az idős urat.

 

 

 

Forrás: police.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok