loader
Elmaradnak a nagyobb szeptemberi programok

Elmaradnak a nagyobb szeptemberi programok

A romló járványügyi helyzet miatt országszerte elmaradtak a hagyományos augusztusi tömegrendezvények, elmarad az idei Könyvhét és a színházi évadkezdés több helyen is bizonytalanná vált.

 

- A városi eseményeket szervező Faluház munkatársaival együtt augusztus elején még bizakodóak voltunk, azt reméltük, hogy a szeptemberre tervezett többszáz fős szabadtéri rendezvényeinket, a Sörfesztivált, a Városnapot, a Tour de Kalászt és a Szüreti felvonulást meg tudjuk tartani. Az elmúlt napokban sajnos folyamatosan romló járványügyi helyzetről kapunk híreket. Orvos polgármesterként fokozott felelősséggel tartozom a budakalásziak felé, ezért – konzultálva más operatív szakemberekkel is – úgy tartom helyesnek, ha az említett több száz fős, egy helyszínre meghirdetett szeptemberi városi tömegrendezvényeinket most nem tartjuk meg – fogalmazott dr. Göbl Richárd.

 

A városnapi programok az irodalmi kávéház kivételével elmaradnak, a szeptember 20-ra tervezett Sétálj, bringázz Budakalászon rendezvényt időben eltolva és több helyszínre kibővítve szeretné megtartani a Budakalász Város Önkormányzata. A városvezetés folyamatosan értékeli a járványügyi helyzetet és a budakalásziak biztonságát szem előtt tartva dönt a saját hatáskörébe tartozó kérdésekben.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok