loader
Budai úti rekonstrukció

Budai úti rekonstrukció

Újabb fázisához ért a Budai út rekonstrukciója. A héten a növények telepítését kezdték meg a szakemberek. A munka időnként forgalmirend-változással jár a Posta köz környékén.

Látványos munkálatokat végeznek a Budai út felújításának ebben a szakaszában. Megkezdődött a növényládákba a fák, cserjék telepítése, további zöldeket is terveztek a kertészmérnökök a térelemekbe. Szakmai csapat dolgozik azon régóta, hogy Budakalásznak ez a meghatározó útja, minden szempontból kiszolgálja az igényeket. - Mondta szerkesztőségünknek Hegyvári János városfejlesztési osztályvezető. A több lépcsőben megvalósuló beruházásnak ezen szakasza, alkalmanként forgalmirend - változással jár. Az időjárás kedvezően alakult a munkafolyamatok szempontjából a városfejlesztési osztályvezető szerint. 

A város minden beruházása szakmai tervek alapján, a szükséges hatósági engedélyek birtokában készül. Hamarosan elkészül a Posta közben a kis park. Ide padok, ivókút kerül és növényeket telepítenek. A megbízott vállalkozó jelenleg az ékszer üzlet előtt bontja fel a járdát. Itt a Közút külön engedélyével az úttest irányába kiszélesítik az alig egy méter széles gyalogutat. A városközpont rekonstrukciója idén a Damjanich utcáig folytatódik.

Kép forrása: Budakalász Hívatalos Közösségi Oldala

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok