loader
Bejelentették: moderálják a városi közösségi médiás felületeken a hozzászólásokat

Bejelentették: moderálják a városi közösségi médiás felületeken a hozzászólásokat

Az alábbi közleményt tette közzé Szentendre város vezetése weboldalán:

"A Szentendre hivatalos oldala Facebook oldal (https://www.facebook.com/Szentendreofficial/) és a Szentendre Város Önkormányzat (https://www.youtube.com/channel/UCf8BMpDytkhCPl8SQsWZiJw) hivatalos oldal YouTube-csatorna azért jött létre, hogy a www.szentendre.hu weboldal tartalmairól, valamint a város eseményeiről, programjairól tájékoztatást adjon.

Felhívjuk figyelmét, hogy mind a honlapon, mind a honlaphoz kapcsolódó közösségi médiás felületeken, a megjelenő hozzászólásokat moderáljuk. Admin vagy moderátori jogkörrel az Önkormányzat kommunikációs vezetője által kinevezett kommunikációs munkatársak rendelkeznek.

Tájékoztatjuk, hogy a bejegyzésekhez és privát üzenetben írt lakossági kérdések nem tekinthetők hivatalos megkeresésnek, ezen az oldalon nincs online ügyintézésre lehetőség. E célból, kérjük, forduljon a Városi Ügyfélszolgálathoz a +36-26/300-407 telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@szentendre.hu e-mail címen.

Felhasználói tájékoztató

A fent nevezett oldalak az önkormányzat által szerkesztett írásos, képi információk, vélemények és hozzászólások megjelenítésére szolgáló internetes felület, amelyet jelen szabályzat értelmében bárki használhat, amennyiben eleget tesz a Facebook és a YouTube általános használati feltételeinek:

https://www.facebook.com/communitystandards/

https://www.facebook.com/terms.php

https://www.facebook.com/about/privacy

https://www.youtube.com/about/policies/#community-guidelines

Az oldalakat az önkormányzat a Facebook és a YouTube vonatkozó feltételeinek betartása mellett kezeli.

Mindenki, aki a közösségi felületeket használja, automatikusan, ráutaló magatartással elfogadja a jelen szabályzatban foglalt elveket.

Moderátorok, hozzászólások

A moderátorok az önkormányzat felkérésére, előre lefektetett alapelvek szerint véleményezik és kezelik a hozzászólásokat.

A moderátorok felelőssége eldönteni, hogy mely hozzászólások (vagy azok bizonyos részei) sértik az alapelveket.  Ennek megfelelően figyelmeztethetik a felhasználókat az alapelveket sértő hozzászólásra, és törölhetik is azokat.

A jogszerű működés érdekében törölnek minden olyan hozzászólást, amely:

 • a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik,
 • vulgáris, alpári nyelvezetű, a jó ízlést sérti, személyeskedő, fenyegető hangnemű, vagy más módon akadályozza a kulturált társalgást,
 • bármilyen etnikai, faji, vallási vagy szexuális kisebbséget sért, vagy becsmérel,
 • nemzeteket, nemzeti jelképeket sért vagy gyaláz, tiltott jelképeket tartalmaz,
 • természeti, történelmi, tudományos, kulturális értékeket durván ócsáról,
 • jelenlegi, vagy korábbi közjogi méltóságainkat súlyosan sérti vagy gyalázza,
 • gyűlöletkeltésre bármilyen formában alkalmas,
 • mások személyiségi jogait (jóhírnév, becsület, emberi méltóság stb.) sérti,
 • mások személyes adatait az érintett hozzájárulása nélkül közli,
 • szerzői jogot sért,
 • reklámot, hirdetést tartalmaz,
 • bármely más, jogszabálysértő információt hordoz, illetve jogsértésre szólít fel, vagy arra való jelentkezést tartalmaz,
 • pornográf képeket, illetve ilyen témájú weboldalra vezető linket tartalmaz;
 • spam (kéretlen üzenet).

Tájékoztatjuk, hogy a Facebook és a YouTube az oldalak kezelőitől függetlenül algoritmusok segítségével moderátori tevékenységet végez, a fenti szabályzatok értelmében megjegyzéseket rejthet el és blokkolhat, amennyiben az algoritmusai értelmezése szerint azok nem felelnek meg a használati feltételeknek.

A hozzászólások valóságtartalmáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal és nem feltétlenül ért egyet azok tartalmával!

Kérjük a fentiek tudomásul vételét. Kérjük, hogy kommentjeikben véleményüket európai módon, kulturáltan fogalmazzák meg. Két ok miatt: egyrészt mert mindenkinek jár az alapvető, emberi tiszteletet másrészt, mert ez a jól működő, hatékony kommunikáció záloga. Köszönjük!"

Forrás: szentendre.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok