loader
Baba-Mama Klub

Baba-Mama Klub

Újra elindult a Baba- Mama Klub az 1 éven aluliaknak, valamint az 1 -és 3 éves kor közötti gyermekeknek a Dunaparti Művelődési Ház balett termében. Ebben a hónapban négy alkalommal vehetnek részt a szülők és csemetéik a különböző tematikára épített foglalkozásokon, ahol készségfejlesztő játékokkal is készültek a védőnők.

Pöttyös labda, mini csúszda, mászóalagút, gyerekmotor, valamint hinta, és libikóka is várja a legkisebbeket a Baba- Mama Klubban. Vigh- Haris Gabriella, körzeti védőnő szerint ezek a játékok tökéletesen fejlesztik a gyermekek bizonyos képességeit. Elmondása szerint jó hatással bírnak a mozgáskoordinációra, valamint az érzelmi- és értelmi fejlődésre is kihat minden egyes mozgásfajta. Az instabil helyzetek hatnak az egyensúlyfejlődésére, de akár egy labda is nagyon sokban fejleszti a gyerkőcöket – tette hozzá a körzeti védőnő.

Minden egyes alkalommal más tematikára épül a klubfoglalkozás. Ebben a hónapban első alkalommal július 4-én „A játék szerepe a csecsemőkorban”, majd július 11-én „Szabad játék kisdedeknek, balesetvédelem” címet kapta a program. A következő foglalkozásokon július 18-án, valamint július 27-én vehetnek részt a legkisebbek szüleikkel, amikor „Az érintés szerepe kisdedeknek”, valamint a „Szabad játék kisdedeknek, szobatisztaságról” kerül témaként a középpontba a foglalkozásokon, de ahogy a védőnő is fogalmazott: - „Ettől eltérő témák is felmerülhetnek, mindig, ami aktuálisan érdekli az édesanyákat.”

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok