loader
Átvehették díjaikat a meseíró pályázat legjobbjai

Átvehették díjaikat a meseíró pályázat legjobbjai

Tavaly év végén, a hagyományteremtő céllal a Város által meghirdetett meseíró pályázatra várakozáson felül érkeztek be pályaművek. Két kategóriában küldhettek be budakalászi alsó és felső tagozatos gyermekek saját meséket, amelyeket aztán öt tagú zsűri értékelt. A járványhelyzet miatt azonban a tényleges eredményhirdetésre és a díjátadóra csak hétfőn került sor. A győztes pályaművek alkotóinak a Polgármesteri Hivatalban gratuláltak a zsűritagok. Mindkét kategória első három helyezettje elismerő oklevelet és könyvutalványt vehetett át dr. Göbl Richárdtól. – olvasható a város weboldalán.

Az első kategória győztese Szabó Zsófia lett „Egy hópehely üzenete” című meséjével. Második helyen Papp Hunor végzett „A koronás Mikulás” című szerzeményével. A dobogó 3. helyén „Veszélyben a karácsony” című alkotásával Tomka Blanka Angelika végzett.

A második kategóriát Göbölyös Boróka nyerte „A karácsonyi film” című meséjével. Második helyen Horváth Lotti végzett Mentsük meg a Mikulást című történetével. Kóder Anna harmadik helyezést ért el „A kis fenyőfa” című alkotásával. Gratulálunk a díjazottaknak!

 

 

Forrás: budakalasz.hu

Kép: budakalasz.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok